Medelijden! afscheid nemen!

ساخت وبلاگ

Het seizoen loopt ten einde en een officieel nieuws van Manchester United kan niet anders dan mensen doen zuchten. Phil Jones zal aan het einde van dit seizoen het Manchester United Voetbalshirts uittrekken, waarmee een einde komt aan 12 jaar Manchester United.
Voordat hij in 2011 vanuit Blackbu naar Manchester United kwam, verscheen Phil Jones, bekend als de geniale verdediger van Engeland, sinds 2019 zelden voor fans. Door de vreselijke blessureproblemen kreeg hij bijna geen kans om te spelen en hij kwam niet eens op de lijst van Het eerste team van Manchester United dit seizoen. Op 31-jarige leeftijd zou het de piekperiode van zijn carrière worden, maar de loopbaanontwikkeling van Phil Jones voldeed duidelijk niet aan de verwachtingen. In november 2017, in een vriendschappelijke wedstrijd tussen het Engelse team en het Duitse team, vroeg hoofdcoach Southgate aan Phil Jones, die al geblesseerd was, om anesthesie te injecteren en hem te dwingen te spelen. Hiea begon de dappere Engelse verdediger voortdurend verwondingen op te lopen.
Geleidelijk aan werd het moeilijk voor mensen om Phil Jones het nummer 4 Manchester United Voetbaltenues te zien dragen, en zijn naam komt niet eens voor in de selectie. In zijn 12-jarige Manchester United-carrière droeg hij 6 goals en 10 assists bij in 229 wedstrijden en won hij 6 kampioenschappen. Zijn enthousiasme en wanhopige verdedigende houding op het veld wonnen het respect van alle fans. Vaarwel Phil Jones!

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Voetbalshirts,Manchester United Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 399 تاريخ : دوشنبه 1 خرداد 1402 ساعت: 0:17