De winning streak van 12 wedstrijden van Manchester City komt ten einde

Manchester City, dat eerder dan gepland al landskampioen werd, speelde uit tegen Brighton, het grootste donkere paard van het seizoen. Harland assisteerde Foden bij het scoren, Enciso World Wave maakte de stand gelijk. Uiteindelijk werd Manchester City, dat 12 overwinningen op rij behaalde in de Premier League, met 1-1 uitgeschakeld door Brighton.
Manchester City heeft de Premier League eerder dan gepland gewonnen en ze hebben nog twee finales te spelen in de FA Cup en de Champions League, dus Guardiola maakte wat wissels in deze wedstrijd. Spelers met Brighton Hove Albion Voetbalshirts stonden voor de start in de rij om kampioen Manchester City te feliciteren. In de eerste helft van de wedstrijd miste Harland een goede kans en hielp Foden scoren. Toen blies de tiener Enciso uit Brighton, die Voetbal Shirt Met Naam nr. 20 droeg, een onoplosbare wereldgolf uit om de score gelijk te trekken. In de tweede helft hadden de twee partijen aanval en verdediging tegen elkaar, maar geen van beiden scoorde effectief. Uiteindelijk werd Brighton het einde van Manchester City's 12-game winning streak, en eindigde in de top 6 één ronde eerder dan gepland, waarmee hij zich kwalificeerde voor de Europa League volgend seizoen.
In deze wedstrijd loste Brighton, die thuis speelde, 20 schoten. Dit is het op twee na meeste aantal schoten tegen tegenstanders in een enkele wedstrijd van Guardiola's coachingcarrière. En Harland, die de hele wedstrijd speelde, slaagde er niet in zijn eigen scorerecord in de Premier League te veieuwen. Haaland scoorde slechts 1 doelpunt in de laatste 6 wedstrijden. Deze toestand baart ook veel Manchester City-fans zorgen. Vervolgens wachten de finales van de FA Cup en de Champions League op hen. Ik hoop dat de energie van Harland kan ontploffen in de twee finales.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Brighton Hove Albion Voetbalshirts,Voetbal Shirt Met Naam, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 331 تاريخ : جمعه 5 خرداد 1402 ساعت: 0:39