Elf jaar doorzettingsvermogen, niet in geslaagd om een Bundesliga-titel te winnen

ساخت وبلاگ

De 34 ronden van de Bundesliga zijn achter de rug. Baye en Dortmund hebben 71 punten. Baye won de Bundesliga voor 11 opeenvolgende kampioenschappen met een doelsaldovoordeel. Terwijl ik Baye feliciteer, moet ik medelijden hebben met Royce. Hij is 11 jaar bij Dortmund gebleven en hij is het zeker waard om een Bundesliga-kampioen in zijn carrière te hebben.
Terugkijkend op de afgelopen 11 jaar heeft Dortmund zeer goed gepresteerd in de Bundesliga en werd het ooit de grootste concurrent van Baye München. Royce, die Voetbal Shirt Met Naam nr. 11 draagt, is de kefiguur van het team. Gedurende deze periode heeft hij zijn uitstekende leiderschap en technische vaardigheden volledig getoond. Hij geeft altijd het goede voorbeeld en wordt een rolmodel voor jonge spelers om van te leren. Of het team nu met verschillende uitdagingen en tegenslagen wordt geconfronteerd, of vanwege blessures en onstabiele toestanden, Royce moedigt iedereen altijd aan om een positieve houding aan te houden en gelooft dat de volgende kans altijd zal komen.
Dortmund lijkt niet begunstigd door het lot en Reus miste opnieuw het Bundesliga-kampioenschap. Toen Royce een Borussia Dortmund Voetbalshirts droeg en tranen vergoot in het Signal Iduna Park, werd de 'tragische held' een label dat Royce niet kon afscheuren. Maar hij is jarenlang altijd bij Dortmund gebleven en heeft er niet voor gekozen om te vertrekken om hogere eer na te streven. De loyaliteit en toewijding van Royce zijn bewonderenswaardig. Zelfs als hij er uiteindelijk niet in slaagde het Bundesliga-kampioenschap te winnen, zal zijn geest het team en de fans blijven inspireren, en zijn fans gaven hem ook niet op toen hij een nederlaag leed, wat hem ook inspireerde.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Voetbal Shirt Met Naam,Borussia Dortmund Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 712 تاريخ : دوشنبه 8 خرداد 1402 ساعت: 0:03