Alvarez zou het middenveld kunnen overnemen na het vertrek van Bellingham

ساخت وبلاگ

Dortmund-middenvelder Bellingham heeft een contract getekend bij Real Madrid tot 2029. Aan het einde van het seizoen zal hij Dortmund officieel verlaten. In het daaropvolgende laagseizoen werd de ondertekeningstaak van het team de topprioriteit van Dortmund. Volgens gerelateerd nieuws onderhandelt Dortmund komende week verder met Ajax-middenvelder Alvarez. De vraagprijs van Ajax voor Alvarez is 40 miljoen euro.
In juli 2020 verliet Bellingham Birmingham om een Borussia Dortmund Thuisshirt aan te trekken. In deze periode groeide Bellingham snel uit tot een van de meest getalenteerde middenvelders van Europa en steeg zijn waarde van 2.500 naar 120 miljoen euro. Dit seizoen speelde hij 42 wedstrijden namens Dortmund, scoorde 14 doelpunten en 6 assists, werd eerste in het team met doelpunten en derde met assists, en is de absolute ke van het team. Zijn vermogen is zeer uitgebreid, of het nu gaat om zijn kracht, fysieke fitheid en voetbal-IQ zijn erg goed. Het belangrijkste is dat hij pas 19 jaar oud is en dat zijn toekomst onbeperkte mogelijkheden heeft. Ik wou dat zijn carrière bij Real Madrid zijn hoogtepunt kon bereiken.
Alvarez, dit jaar 25 jaar oud, speelde dit seizoen 43 keer in het AFC Ajax Voetbalshirts, goed voor 4 doelpunten en 3 assists. Vergeleken met de aanvallende middenvelder van Bellingham is het verdedigende bewustzijn van Alvarez opmerkelijker. Als de onderhandelingen goed verlopen, wordt de deal volgende week officieel bekend gemaakt. Het is duidelijk dat Alvarez zelf klaar is om zich bij Dortmund aan te sluiten.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Borussia Dortmund Thuisshirt,AFC Ajax Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 323 تاريخ : چهارشنبه 10 خرداد 1402 ساعت: 0:29