Manchester United behaalde 7 opeenvolgende overwinningen in alle competities

In de derde ronde van de FA Cup 2022/23 speelt Manchester United thuis tegen Everton. In de eerste helft van de wedstrijd assisteerde Rashford Anthony bij het scoren. De Gea maakte een fout en liet Cody het doel missen. In de tweede helft zette Rashford voor en veroorzaakte Cody's eigen doelpunt. Aan het einde van de wedstrijd scoorde Rashford nog een punt. bal. Uiteindelijk versloeg Manchester United Everton thuis met 3-1, behaalde 7 opeenvolgende overwinningen in alle competities en ging door naar de vierde ronde van de FA Cup.
In de wedstrijd startte Rashford de wedstrijd en speelde de hele wedstrijd. Volgens de statistieken heeft Rashford in 5 opeenvolgende officiële wedstrijden gescoord voor Manchester United. Dit is de eerste keer dat hij dit doet sinds hij het Manchester United Voetbaltenues aantrok, of zelfs in zijn sportcarrière. Na de wedstrijd werd Rashford verkozen tot beste speler van de wedstrijd met meer dan 82% van de stemmen voor zijn geweldige prestatie. Het is vermeldenswaard dat Rashford dit seizoen tot nu toe 5 keer is geselecteerd als speler van het spel.
Het is te zien dat de recente toestand van het team steeds stabieler is geworden, en het stilzwijgende begrip en de toestand van de spelers zijn ook erg goed. Na deze wedstrijd heeft het team 7 opeenvolgende overwinningen behaald in alle competities, maar het team zal dan opeenvolgende wedstrijden spelen tegen Manchester City en Arsenal, en de Champions League zal beginnen met een uitwedstrijd tegen Barcelona, dus de echte test voor Manchester United is later.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 98 تاريخ : يکشنبه 18 دی 1401 ساعت: 21:15