Messi keert terug en scoort als Paris Angers met 2-0 verslaat

In de 18e ronde van de Ligue 1 luidde Messi eindelijk de eerste clubwedstrijd van het WK in. Paris Saint-Germain speelde thuis tegen Angers.
Tegenover Angers thuis had Mugelle, die de nr. 26 Paris Saint-Germain Voetbalshirts droeg, een assist in de eerste helft en de tweede helft. Ekitiq en Messi scoorden respectievelijk en versloegen de tegenstander uiteindelijk met 2-0. Dit is Messi's eerste wedstrijd na het voltooien van zijn WK en hij scoorde ook zijn eerste doelpunt in 2023. Messi heeft dit seizoen 13 goals en 14 assists bijgedragen in 20 optredens voor Paris Saint-Germain.
Na het WK keerde Messi terug naar Argentinië om te genieten van een ontspannen vakantie. Deze wedstrijd was zijn eerste wedstrijd terug naar Paris Saint-Germain en de club hield thuis geen feestceremonie om zijn terugkeer te verwelkomen. Maar toen de spelerslijst voor de wedstrijd werd uitgezonden, hadden de fans in het publiek al het warmste gejuich en applaus gestuurd, waarmee ze respect en welkom betuigden aan de WK-kampioen. Dit keer scoorde hij het eerste doelpunt van het nieuwe jaar, en Messi's 2023 begon soepel.
Het contract van Messi loopt deze zomer af en de vraag of Messi het Paris Saint-Germain Voetbaltenues mag blijven dragen, zal het onderwerp zijn waar veel fans zich het meest zorgen over maken.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain Voetbalshirts,Paris Saint,Germain Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 92 تاريخ : شنبه 24 دی 1401 ساعت: 21:52