Barcelona heeft het kampioenschap gewonnen!

Real Madrid vs Barcelona in de finale van de Spaanse Supercup in het King Fahd Inteational Stadium in Saoedi-Arabië. In de eerste helft wisselden Lewandowski en Garvey schoten uit. In de tweede helft miste Dembele de kans, scoorde Pedri en telde Benzema twee opeenvolgende treffers af om een doelpunt terug te pakken. Uiteindelijk versloeg Barcelona Real Madrid met 3-1 en won het het eerste kampioenschap nadat Messi vertrok, het eerste kampioenschap sinds Harvey coach was, en het eerste kampioenschap van dit seizoen.
Hoewel de opeenvolgende vertrekken van Ronaldo en Messi de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona minder gimmicks hebben gemaakt, is de Spaanse nationale derby nog steeds de topreus waar mensen aandacht aan besteden. Het duel tussen Lewandowski en Benzema is de meest interessante confrontatie op sterrenniveau geworden. In deze wedstrijd startte Lewandowski de wedstrijd, assisteerde Garvey om de score te openen in de 33e minuut en scoorde zelf in de 45e minuut, waarmee hij uiteindelijk het team hielp winnen. Dit is niet alleen zijn eerste trofee na het dragen van de FC Barcelona Thuisshirt, maar hij werd ook de eerste Pool die scoorde in de nationale derby.
Het 14e Spaanse Super Cup-kampioenschap in de geschiedenis van het Barcelona-team is ook het eerste kampioenschap sinds Harvey het team 14 maanden coachte. Barcelona beleefde een neergang nadat Messi vertrok. Vandaag is Barcelona op weg naar herstel. Als de ervaren Lewandowski de garantie is voor de efficiëntie van Barcelona, dan is Garvey, die de beste speler van het spel won, een symbool van het leiden van FC Barcelona Voetbalshirts naar de toekomst.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona Thuisshirt,FC Barcelona Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 88 تاريخ : سه شنبه 27 دی 1401 ساعت: 21:54