Champions League knock-outronde, Parijs eruit

De verwachte tegenaanval bleef uit. In de tweede ronde van de UEFA Champions League-ronde van 16 knock-outrondes versloeg Baye Paris thuis opnieuw met 2-0 en ging door naar de kwartfinales met een totaalscore van 3-0. De langverwachte confrontatie veranderde uiteindelijk in een eenzijdige situatie.
De twee partijen waren in de eerste helft in een delicaat evenwicht en de verschillende gunstige aanvallen van Paris werden een voor een opgelost door de tegenstander. In de tweede helft gaf de fragiele verdediging van Paris Baye de kans om aan te vallen. In de 61e minuut duwde Choupo Moting, die nummer 13 FC Baye München Voetbalshirts droeg, zonder enige druk op het doel. Dit is tevens zijn derde doelpunt in de laatste vier wedstrijden tegen zijn voormalige eigenaar Paris. Op het laatste moment van de wedstrijd viel Paris verwoed aan, maar de slechte verdedigingslinie werd opnieuw ingenomen door Baye. Gnabry scoorde een enkel doelpunt en bezegelde de overwinning met 2-0.
Aan het einde van de wedstrijd is Baye 4 opeenvolgende seizoenen opgeschoven naar de top 8 van de Champions League, en de opperheer van de Bundesliga zet zijn eigen stabiliteit voort. Ter vergelijking: het Paris Saint-Germain Thuisshirt komt al twee jaar op rij niet voor in de top 8 van de Champions League. Ook hun supersterrenbeleid is zwaar getroffen. Het is te voorzien dat Parijs, dat wederom de Champions League miste, deze zomer voor een enorme schok zal zorgen. De desastreuze nederlaag in de Champions League dit keer zal ook zeer waarschijnlijk gevolgen hebben voor Messi's toekomstplannen voor het contract dat bijna afloopt.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München Voetbalshirts,Paris Saint,Germain Thuisshirt, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 75 تاريخ : پنجشنبه 18 اسفند 1401 ساعت: 21:17