Er gebeurde geen wonder, Liverpool knock-out

Liverpool, bekend als goed in achteruitrijden, heeft geen wonder ingeluid. Na in de eerste ronde met 5-2 te zijn teruggedraaid door Real Madrid, verloor Liverpool in de tweede ronde met 0-1 van Real Madrid. De totaalscore van de laatste twee ronden was 6-2. Liverpool werd uitgeschakeld.
Voor dit spel speelden alle hoofdspelers van de twee teams. De vier grote aanvallers van Liverpool, Salah, Jota, Nunez en Gakpo, verschenen allemaal in de basisopstelling. Echter, geconfronteerd met de felle aanval van Real Madrid, dat een voorsprong van drie doelpunten heeft, raakte de verdediging van het Rode Leger in paniek. Slechts 15 minuten voor de opening voltooide Real Madrid 15 schoten. Gelukkig speelde Alisson, die het nummer 1 Liverpool Voetbaltenues droeg, moedig en hield hij de laatste verdedigingslinie stevig vast. Hoewel Liverpool ook veel schietkansen creëerde, konden ze de situatie nog steeds niet veranderen. Naarmate de tijd verstreek, werd de situatie steeds gespannener en angstiger. Tot de 79e minuut assisteerde Vinicius en scoorde Benzema het winnende doelpunt. Dit is het einde van de Champions League-reis van Liverpool dit seizoen.
Voor de algehele onderdrukking van Real Madrid Voetbalshirts op het veld, demonstreerde het schot van 17-9 objectief de aanvallende kracht van beide partijen. Dit is ook het derde achtereenvolgende seizoen dat Real Madrid Liverpool versloeg in de Champions League. In de laatste acht UEFA Champions League-wedstrijden tussen de twee teams heeft Real Madrid 7 overwinningen en 1 gelijkspel tegen Liverpool gewonnen en blijft het ongeslagen. Het jammerlijk uitgeschakelde Liverpool moet weer op krachten komen en zich inzetten voor de strijd om de top vier van de Premier League.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Voetbaltenues,Real Madrid Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 61 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 21:26