Real Madrid en Barcelona voerden een klassieke strijd uit

In de competitie versloeg Real Madrid afgelopen weekend Valladolid met 6-0 met een sterke dominantie. Benzema droeg de nr. 9 Real Madrid Voetbalshirts en scoorde binnen 7 minuten een hattrick en werd het voorwerp van lof van fans en de media. Deze week luidde de tweede etappe van de halve finale van de Copa del Rey in en het team van Real Madrid daagde Barcelona in uitstekende conditie uit. Benzema maakte opnieuw een hattrick. Uiteindelijk maakte Real Madrid een einde aan hun gênante verliesreeks van drie wedstrijden tegen Barcelona met 4-0 en ging door naar de King's Cup-finale.
Net als de eerste ronde van de halve finale is het duel tussen Lewandowski en Benzema, die ook Voetbal Shirt Met Naam nr. 9 dragen, nog steeds het grootste hoogtepunt van de wedstrijd. In de eerste helft van de wedstrijd waren de twee partijen echter niet de confrontatie op competitief niveau, maar overtredingen en conflicten. Vinicius kwam in botsing met Garvey en Lewandowski werd van achteren neergeslagen door Militao. Deze tragische situatie duurde voort totdat Benzema Vinicius assisteerde om de impasse in blessuretijd te doorbreken. In de tweede helft was Benzema, gekleed in een Real Madrid Voetbaltenues, als een oorlogsgod, scoorde drie doelpunten op rij en voerde een hattrick uit. Modric droeg assists bij, Vinicius droeg assists bij en maakte strafschoppen. Uiteindelijk versloeg Real Madrid Barcelona met 4-0 en ging door naar de finale met een totaalscore van 4-1.
Benzema's uitstekende prestatie maakte Real Madrid-fans extatisch. Hij werd de tweede speler in de geschiedenis van Real Madrid die een hattrick scoorde in Camp Nou. Op basis van de algehele staat van het team is het zeer waarschijnlijk dat Real Madrid na 9 jaar dit seizoen opnieuw de Copa del Rey wint.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid Voetbalshirts,Voetbal Shirt Met Naam,Real Madrid Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 72 تاريخ : پنجشنبه 17 فروردين 1402 ساعت: 21:17