Haaland keert terug naar Manchester City 4-1 Southampton

In de 30e speelronde van de Premier League speelde Manchester City uit tegen Southampton, dat onderaan stond. Het Noorse genie Haaland kwam terug in een Manchester City Voetbalshirts en scoorde tweemaal, evenals doelpunten van Grealish en Alvarez. Uiteindelijk versloeg Manchester City Southampton met 4-1 en behaalde 9 opeenvolgende overwinningen in alle competities. Spelers vestigden ook een aantal nieuwe records in het spel.
In deze wedstrijd stuurde Guardiola alle hoofdspelers weg, en ook Harland keerde terug van een blessure en kwam in de basisopstelling. In de eerste helft van de wedstrijd, geconfronteerd met de strakke verdediging en snelle tegenaanval van Southampton, kon Manchester City de situatie lange tijd niet openen. Tot de 45e minuut van de wedstrijd assisteerde De Bruyne, gekleed in Manchester City Voetbaltenues nr. 17, Harland met een kopbal en scoorde het eerste doelpunt. Dit is ook De Bruyne's 100ste assist in zijn Premier League-carrière. In de 68e minuut maakte Glarish een voorzet en scoorde Harland tweemaal met een undercut. Haaland scoorde dit seizoen 30 doelpunten voor Manchester City en scoorde zijn 200ste doelpunt in zijn carrière, wat van grote betekenis is voor elke speler.
Door de overwinning in deze wedstrijd kon het team de trend vasthouden om de top van het klassement in te halen. Zolang het team stabiel kan presteren, hebben ze nog steeds een kans om te strijden om het Premier League-kampioenschap. Volgende week luidt Manchester City de eerste ronde in van de UEFA Champions League 1/4 knock-out wedstrijd met Baye. De terugkeer van Haaland zal het team uiteraard enorm helpen. We kijken uit naar een prachtige wedstrijd tussen Manchester City en Baye.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Voetbalshirts,Manchester City Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 79 تاريخ : دوشنبه 21 فروردين 1402 ساعت: 0:35