Fans van Barcelona zingen opnieuw Messi

ساخت وبلاگ

In de 28e ronde van La Liga speelde Barcelona thuis tegen Girona. Beide partijen maakten geen gebruik van de mogelijkheid om doelpunten te maken. Uiteindelijk maakte Girona een einde aan Barcelona's winning streak van vier wedstrijden in de competitie met 0-0. Voordat Real Madrid echter werd teruggedraaid door Villarreal, groeide het puntenvoordeel van Barcelona nog steeds tot 13 punten. Met nog 10 ronden te gaan in de competitie, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze het kampioenschap winnen. Afgaande op de algehele teamprestaties van Barcelona, kan alleen worden gezegd dat geluk ook deel uitmaakt van kracht.
Tijdens de wedstrijd spraken fans van Camp Nou opnieuw hun liefde voor Messi uit. Bijna 100.000 fans hielden het nummer 10 Voetbal Shirt Met Naam omhoog en riepen Messi's naam in de 10e minuut, waarbij ze opriepen tot de terugkeer van hun legendarische nummer 10. Barcelona-fans scandeerden de naam van Messi in de 10e minuut van de Copa del Rey-wedstrijd tegen Real Madrid.
De laatste tijd zijn er veel berichten in de media dat Messi mogelijk terugkeert naar Barcelona, en ook de fans van Barcelona spraken op hun eigen manier hun steun uit. De meeste reden voor de acties van Barcelona-fans was om te reageren op het incident van Parijs-fans die Messi thuis uitjoegen, en ook hun verwachting uitten over de terugkeer van Messi. Maar uiteindelijk, als Messi de legendarische nr. 10 FC Barcelona Voetbalshirts weer kan dragen, moeten we elke keuze die Messi maakt respecteren.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Voetbal Shirt Met Naam,FC Barcelona Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 83 تاريخ : سه شنبه 22 فروردين 1402 ساعت: 23:11