Real Madrid versloeg Chelsea met 2-0

In de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League versloeg Real Madrid thuis Chelsea met 2-0. Benzema, die de laatste tijd in een hete toestand verkeert, scoorde het eerste doelpunt voor Real Madrid. In de 59e minuut kreeg Chilwell rood en scoorde Asensio vanaf de bank om het voordeel van Real Madrid uit te breiden. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Real Madrid dat ze Chelsea thuis verslaan.
Tijdens de wedstrijd trokken de hoofdspelers van beide partijen Voetbal Shirt Met Naam aan en stonden op het veld. Afgaande op de opstelling leken de twee teams aan elkaar gewaagd, maar naarmate de wedstrijd vorderde, realiseerden mensen zich de volwassenheid en stabiliteit van Real Madrid. Aan het begin van de wedstrijd nam Chelsea aanvallend de leiding, maar die kans lieten ze jammer genoeg na. Real Madrid, dat thuis aan het spelen was, nam gaandeweg het ritme in handen. In de 22e minuut werd het schot van Vinicius geblokt en Benzema volgde met een extra schot om de impasse voor Real Madrid te doorbreken. De twee partijen zaten daaa lange tijd in een patstelling. Chelsea wilde dolgraag de stand gelijkmaken, maar er leek geen effectieve manier te zijn. In de 59e minuut stond Chilwell, gekleed in Chelsea Voetbalshirts nr. 21, tegenover Rodrigo en stak rechtstreeks zijn hand uit om hem te blokkeren, en werd gestraft met een rode kaart. Chelsea, dat aanvankelijk niet dominant was, kreeg het moeilijker. Asensio kwam van de bank en scoorde een doelpunt om Real Madrid te helpen de overwinning met 2-0 te bezegelen.
Volgens de statistieken droeg Benzema een Real Madrid Voetbaltenues en scoorde hij 349 doelpunten voor het team, de tweede alleen voor Ronaldo in de scorelijst van de teamgeschiedenis. Het is ook vermeldenswaard dat de 35-jarige Benzema sinds 1999 de oudste doelpuntenmaker in de kwartfinales van de Champions League is geworden. En door dit doelpunt kon hij ook een reeks records vestigen. Hij werd de vierde speler die 90 goals scoorde in de Champions League, de tweede alleen voor Ronaldo Messi en Lewandowski. Het aantal doelpunten bereikte 17, werd de derde persoon in de geschiedenis enzovoort.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Voetbal Shirt Met Naam,Chelsea Voetbalshirts,Real Madrid Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 68 تاريخ : جمعه 25 فروردين 1402 ساعت: 0:02