Eredivisie strijd

Het is weer weekend en de vijf beste Europese competities worden achtereenvolgens gespeeld. Onder hen is de strijd om 4 en de degradatiezone in de Premier League enorm hevig. Onder hen trokken de drie wedstrijden van Tottenham, Aston Villa en Chelsea de aandacht van veel Premier League-fans.
Het record van Chelsea is niet verbeterd sinds Lampard het roer oveam. Tegen Brighton thuis, hoewel Chelsea het eerste doelpunt scoorde, maakte Enciso, die de nr. 20 Brighton Hove Albion Voetbaltenues droeg, in de tweede helft een wereldgolf om Brighton te helpen de Blues te verslaan. Kepa, die de Chelsea Voetbaltenues droeg, droeg 9 reddingen bij, maar slaagde er nog steeds niet in om het team aan punten te helpen. The Blues, die 5 opeenvolgende wedstrijden hebben verloren, zijn verder verwijderd van het Europese theater. In dezelfde tragische Tottenham-wedstrijd tegen Bouemouth scoorden de twee teams achtereenvolgens en met een score van 2-2 kwamen ze in blessuretijd het doel van Ouattara tegen. Het verliezende Tottenham Hotspur miste de kans om Manchester United gelijk te trekken en bleef vijfde in het klassement.
Aston Villa, gerangschikt achter Tottenham, versloeg Newcastle thuis met 3-0 en behaalde onlangs een record van 7 overwinningen en 1 gelijkspel. Ze zijn momenteel slechts 6 punten verwijderd van nummer vier Manchester United. Bij het invoeren van 2023 scoorde Villa in totaal 32 punten, het team met de meeste punten in de Premier League. Martinez, die een Aston Villa Voetbalshirts droeg, presteerde goed, met in totaal 8 nulzegels, wat ook het team is met de meeste in de Premier League. Volgens zo'n onstuitbare impact is een Champions League-zetel niet onmogelijk voor Villa.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Brighton Hove Albion Voetbaltenues,Chelsea Voetbaltenues,Aston Villa Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 64 تاريخ : يکشنبه 27 فروردين 1402 ساعت: 22:26