De Milan Derby wordt na 20 jaar herhaald in de halve finales van de Champions League

Een week geleden boekte Inter Milan een 2-0 zege in het Stadium of Light. De Nerazzurri, die met een voorsprong van twee doelpunten terugkeerde naar het thuisveld, zat vol vechtlust. Tientallen thuisfans die Inter Milan Thuisshirt droegen, zwaaiden met hun vlaggen en schreeuwden op de tribunes, wachtend tot de Nerazzurri hersteld waren. Deze keer stelde de Nerazzurri niet teleur. Met een totaalscore van 5-3 gaan ze succesvol door naar de halve finales van de Champions League en treffen ze in de halve finales stadsgenoot AC Milan.
In de 14e minuut van de openingswedstrijd scoorde Barrera het doelpunt, waarmee hij de score voor het team opende in twee opeenvolgende wedstrijden. Lautaro profiteerde van de winst om op de kop te jagen en te scoren, maar helaas werd het doelpunt afgekeurd vanwege een push. Voor rust gaf Benfica, dat in totaal 3 punten achterstand had, niet op. Orsnes, die het nummer 8 Benfica Voetbaltenues droeg, scoorde een kopbal voor het team om voor rust een doelpunt terug te krijgen. De Nerazzurri gaven Benfica in de tweede helft niet al te veel kansen. Lautaro en Joaquin Correa scoorden opeenvolgende doelpunten en Di Marco droeg twee assists bij. De stand was 3-1. Met nog 10 minuten te spelen was het eindresultaat moeilijk te beïnvloeden, maar Benfica gaf niet op. In de slotfase scoorden Antonio Silva en Musa 2 goals op rij, en uiteindelijk speelden de twee teams 3-3 gelijk.
Hoewel ze thuis niet wonnen, had het geen invloed op het caaval van de thuisfans. Dit is Inter Milan's eerste terugkeer in de halve finale van de Champions League na 13 jaar. De laatste keer dat Inter Milan en Milan elkaar ontmoetten in de halve finales van de Champions League was 20 jaar geleden, wat de stoffige herinneringen van talloze oude fans deed herleven. Hoewel het niet uitmaakt wie door kan gaan naar de finale, zullen ze niet de sterkste favorieten in het kampioenschap zijn, maar wat maakt het uit, wie kan het eindresultaat bepalen. Is niet de charme van voetbal dat het vol onzekerheid zit!

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Inter Milan Thuisshirt,Benfica Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 76 تاريخ : پنجشنبه 31 فروردين 1402 ساعت: 23:23