Manchester City 4-1 Arsenal, won het Premier League-initiatief

In de 33e ronde van de Premier League versloeg Manchester City thuis Arsenal met 4-1. De Bruyne scoorde 2 doelpunten en 1 assist, Haaland scoorde 1 doelpunt en 2 assists en Stones scoorde in 2 opeenvolgende competitierondes. In het klassement heeft Manchester City met twee wedstrijden minder een achterstand van 2 punten op Arsenal. Voor de wedstrijd waren er zowel binnen als buiten het stadion enthousiaste Manchester City-fans. Ze droegen blauwe Voetbal Shirt Met Naam, hielden vlaggen en spandoeken vast en juichten voor hun favoriete team en spelers.
Deze langverwachte focus battle begon onder het gejuich en gejuich van de thuisfans. Spelers die klassieke Manchester City Thuisshirt droegen, toonden aan het begin van de wedstrijd hun sterke aanvalskracht. In slechts 7 minuten na de opening nam De Bruyne's reeks tegendoelpunten de leiding. Tijdens blessuretijd in de eerste helft assisteerde De Bruyne Stones bij het scoren van een doelpunt via een vaste trap op de aanvalshelft. Manchester City bleef in de tweede helft een aanvallend voordeel hebben, De Bruyne scoorde opnieuw en Harland bezegelde de overwinning in blessuretijd. Hoewel Holding, die het nummer 16 Arsenal Voetbalshirts droeg, een doelpunt scoorde, versloeg Manchester City uiteindelijk Arsenal met 4-1. Krijg het initiatief om te strijden om de Premier League-titel.
Spelers van Manchester City toonden in deze wedstrijd hun kracht en vaardigheid als topteam. Na het winnen van deze wedstrijd komt Manchester City steeds dichter bij de drie opeenvolgende Premier League-titels. Voor het opkomende Arsenal is falen de enige manier om te groeien. Ze hebben echter nog steeds de hoop om mee te dingen naar het kampioenschap. Zolang er een sprankje hoop is, moeten ze vechten tot het laatste moment. Dit jonge team heeft tijd nodig om aan te scherpen en op een dag zal hij op dezelfde startlijn staan als Manchester City.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Voetbal Shirt Met Naam,Manchester City Thuisshirt,Arsenal Voetbalshirts, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 74 تاريخ : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:26