Manchester City passeert Arsenal en leidt de Premier League

De vijf grote Europese competities zijn de laatste fase ingegaan en Napels heeft eerder dan gepland het Serie A-kampioenschap gewonnen. Daaaast zijn andere competities nog in volle gang. In de Premier League zit Manchester City thuis tegen Leeds United in de degradatiezone. Uiteindelijk versloeg Manchester City Leeds United thuis met 2-1 en behaalde 10 opeenvolgende overwinningen in de competitie. Ze haalden Arsenal in en leidden het klassement met 4 punten.
In de eerste helft van de wedstrijd kende Manchester City, dat thuis speelde, een fantastische start. Mahrez, die Manchester City Thuisshirt nr. 26 droeg, assisteerde Gündogan tweemaal en scoorde twee doelpunten. Manchester City miste in de tweede helft meerdere kansen, Haaland raakte tweemaal het doel en Gündogan miste een hattrick. Ook een doelpunt werd teruggedraaid door Leeds United. Dit maakte ook Guardiola aan de zijlijn en de thuisfans met blauwe Voetbal Shirt Met Naam erg nerveus. Gelukkig versloegen ze uiteindelijk zonder enig risico Leeds United met 2-1 en pakten ze het initiatief van het Premier League-kampioenschap stevig vast.
Volgende week luiden ze de halve finale van de Champions League in tegen Real Madrid. Vorig seizoen werd Manchester City teruggedraaid door Real Madrid toen ze een voorsprong hadden, wat veel Manchester City-fans tot spijt deed voelen. Laten we afwachten wat voor resultaten Manchester City dit seizoen kan boeken.

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Thuisshirt,Voetbal Shirt Met Naam, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 70 تاريخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:03